Hayatını Kaybeden Eşinin Hatıraları Yangında Kül Oldu, Gözyaşlarını Tutamadı

TAKİP ET

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan yangında vefat eden eşinin hatıraları yanan Cumali Yücel, yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı.

28 Temmuz'da Kozan'da başlayan ve hızla yayılan yangında Cumali Yücel'in evinin yakınlarındaki ormanlık alan yandı. Yangını söndürme çalışmaları sırasında evinden ayrılan Yücel, geri döndüğünde evinin yandığını gördü. Yücel, küle dönen evi görünce vefat eden eşinin anılarının yok olmasına dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu. 

42 yıllık eşinin hatıralarını alıp götüren yangının ardından yıkılan Yücel, ''Eşimin hatırasıydı bunlar, saklıyordum bunları. Bunlar benim arkadaşlarım, dostumdu" diyerek yanan eşyalara sarıldı. 

Her Şey Kül Oldu, Gerçekten Hüzünlüyüm

Yanan evde eşi Ayşe Yücel ile geçirdiği 14 yılın hatıralarını kurtaramadığını belirten yaşlı adam, "Bu evi 16 yıl önce eşimle kurmuştuk. Bu ev anılarımızla dolu. Her şeyimiz burada yandı, kül oldu. Onun için gerçekten çok hüzünlüyüm. Burada 16 yıldır yaşıyorum. 14 yıl Ayşe Hanım ile yaşadık. Onun burada, her yerde anıları var. İnanın ben ona üzülüyorum. Burada onun ayakkabıları, elbiseleri, fotoğrafları her şeyi vardı'' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Yalnızca vefat eden eşinin anılarına değil zor durumda olan komşularının evlerinin de yanmasına üzüldüğünü belirten Yücel, ''Komşularımın da evi yandı. Aynı duygularla onlara da üzülüyorum. Burada gerçekten maaşı, kimsesi olmayan, bir ev kuracak durumu olmayan güzel komşularımız, yaşlılarımız var. Evleri bir kaza sonucu yandı'' diyerek vatandaşların zor durumuna dikkat çekti. 

 

adana kozan yangın ölen kaybettiği vefat eden eşi cumali yücel