Hayvansever Avukattan Hayvanlara Eziyet Edenlere: Hemen Öldürülüp Yok Edilmeli, Ben Rastlarsam Yaparım

TAKİP ET

Hayvansever avukat Hülya Yalçın, hayvanlara eziyet edenlerin yok edilmesi gerektiğini belirterek "Ben rastlarsam bunu yaparım" dedi.

Bir kediyi torbaya koyup tekmeleyerek "eğlenen" bir grup sığınmacının videosuna ilişkin sosyal medyada yorum yapan Hayvanlara Adalet Derneği Başkanı Hülya Yalçın, bu tür kişilerin derhal yok edilmesi gerektiğini belirterek "Ben rastlarsam bunu yaparım" dedi.

Yalçın paylaşımında "Bu tür insanlar, kim olduğuna bakılmaksızın nerede görülürse derhal hemen öldürülüp yok edilmeli. Ben rastlarsam bunu yaparım. Hayata bir can borcum var, bari pislik azalsın iyilik için bir katkım olsun. Bu aşağılık insanlar yaşamamalı. Hayvanın çığlığı bağrımı deldi resmen deldi" ifadelerini kullandı.



Geçtiğimiz seçimlerde "Hayvan haklarını korumayana oy yok" açıklamasını yapan Hülya Yalçın'ın "HDP'ye oy vermenin ne olduğunu anlayabilenlerin çoğalmasını dilediği" paylaşımı dikkat çekti.

hayvansever avukattan hayvanlara eziyet edenlere hemen öldürülüp yok edilmeli ben rastlarsam yaparım hülya yalçın hayvanlara adalet derneği