''Hepinizi Uyuz Ettiğimi Biliyorum, Bu Son Paylaşımım'' Deyip İntihar Etti

TAKİP ET

TikTok fenomeni Dazhariaa Quint Noyes, son videosunun altına yazdığı ''Bu son'' açıklamasının ardından intihar etti.

Sorunlu içerikleri ve problemli yorumlarıyla sık sık gündeme gelen TikTok uygulamasında bir intihar olayı daha meydana geldi. TikTok fenomeni Dazhariaa Quint Noyes, dans ettiği videolarını paylaşarak takipçi kazanırken aynı videolar sebebiyle eleştiriler de aldı.

Kendisine gelen eleştirileri işaret eden Noyes, "Hepinizi uyuz ettiğimi biliyorum. Bu benim son paylaşımım" diyerek yaşamına son verdi. Son videosunun altına yazdığı bu açıklamayı ciddiye almayan takipçileri Noyes'in intihar ettiğini duyunca uygulamada kriz çıktı.

Beğenilme arzusuyla videolar çeken gençlerin eleştirilme durumunda yaşamına son verecek kadar etki altında kaldığı uygulamanın kullanıcıları arasında tartışmalar başladı.

Noyes’in babası Raheem Alla “Ne yazık ki o artık bizimle değil, daha iyi bir yerde. Keşke benimle yaşadığın stresi ve duyguları konuşsaydın. Sadece sana sarılmak istiyorum. Artık eve geldiğimde beni bekliyor olmayacaksın. O benim en iyi arkadaşımdı. Kızımı kaybetmek için hiç hazır değildim. Seni meleklerle uçman için özgür bırakmalıyım” diyerek kızının intihar etmesi hakkında açıklama yaptı.

 

tiktok Dazhariaa Quint Noyes intihar etti bu son