Her Ay Başka Bir Gariplik: Geçen Ay Kamerada Soyunan Vekil, Bu Ay da Abdest Bozdu

TAKİP ET

Kanadalı milletvekili William Amos, video konferans yoluyla katıldığı meclis oturumunda, nasıl becerdi bilinmez, kamerası açıkken idrarını yaparken görüntülendi. Amos, insanî bir ihtiyaç olmasına rağmen garip bir şekilde bozduğu abdesti için "Eylemlerimden dolayı çok utanıyorum" dedi.

Kanadalı bir siyasetçi, video konferans yoluyla yapılan meclis oturumu sırasında idrarını yaptığı için özür diledi. Başbakan Justin Trudeau'nun lideri olduğu Liberal Parti'nin üyesi William Amos, perşembe günü yaptığı açıklamada, "Eylemlerimden ve onlara tanık olanlara yaratmış olabileceği sıkıntıdan dolayı çok utanıyorum" dedi.

Kaza Geliyorum Demedi

Amos, son olayı 'kabul edilemez' ancak 'kaza' olarak nitelendirdi. Amos, geçtiğimiz ay ise meslektaşlarıyla bir video konferans sırasında çıplak görünmüştü. Seçim bölgesini temsil etmeye devam edeceğini ancak bu skandalların ardından bazı görevlerden geçici olarak uzaklaşacağını söyleyen siyasetçi, ne için olduğunu belirtmeden 'yardım alacağını' da ifade etti. Amos, yayımladığı açıklamaya "Personelimin desteği ve ailemin sevgisi için çok müteşekkirim" diye ekledi.

Böyle Olacağı Belliymiş

Eski bir çevre avukatı olan Amos, 2015'ten beri milletvekili. Nisan ayında, meslektaşları ile başka bir video konferansta çıplak görünmüştü ve yürüyüşe çıktıktan sonra iş kıyafetlerini giyerken yanlışlıkla kamerayı açtığını söylemişti. Bu olaydan 'utandığını' ve 'gerçekten bir hata olduğunu' ifade etmiş ve bu durumun bir daha yaşanmayacağını ifade etmişti.

O sırada, yani çıplakken, sadece diğer siyasetçilere ve çalışanlara görünmüştü. Ancak Quebec ve Kanada bayrakları arasındaki bir masanın yanında çıplak duran 46 yaşındaki siyasetçinin bu görüntüsü, daha sonra sızdırılmış ve Kanada basını ile sosyal medyada yer almıştı. Milletvekili Sébastien Lemire, sonradan fotoğrafı çektiğini kabul etmiş ve özür dilemiş ancak görüntünün medyaya nasıl ulaştığını bilmediğini iddia etmişti. Temsilciler Meclisi Başkanı Anthony Rota, olayı 'içler acısı' olarak nitelendirmiş ve üyelere duruşmaların görüntülerini veya videolarını çekmelerini yasaklayan kuralları hatırlatmıştı.

 

William Amos Kanada Milletvekili canlı yayında işedi meclis oturumunda idrarıı yaptı kamera açıkken tuvaletini yaptı Liberal Parti Justin Trudeau Kanadalı siyasetçi idrar çiş sıçsaydın