HES Kodu Olmayan Magandalar, Metrobüs Durağında Taşkınlık Edince Dayak Yedi

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde iddiaya göre alkollü oldukları belirtilen 2 maganda, HES kodları olmadığı için metrobüse alınmadı. Bunun üzerine kırdıkları cam şişeyle duraktaki vatandaşlara saldıran magandalar, polisler tarafından etkisiz hâle getirilip gözaltına alındı.

Alkollü şekilde durağa geldiği iddia edilen Sezai E. ile Tanju G. adlı magandalar, HES kodları olmadan bir de metrobüse binmek istedi. Güvenlik görevlileri tarafından durağa alınmayan 2 görgüsüz, kırdıkları cam şişeyle önce kadınları sonra da diğer vatandaşları rahatsız etmeye başladı.

​Olay yerindeki vatandaşlar durumu polise bildirirken saldırganlar, kırdıkları cam şişeyle bu sefer de kendilerini uyaran güvenlik görevlilerine saldırdı.

İki maganda, güvenlik görevlileri ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından dayak yedi. Magandalardan biri, dayağın etkisiyle aslında ayılması gerekirken fenalaşıp bayıldı; diğeri ise hâlâ karşı koymaya çalıştı.

Olay yerine gelen polis, şüphelilerden birini durağın tel örgülerine kelepçeleyip ambulans çağırdı. Sezai E. ve Tanju G. adlı görgüsüzler, temiz bir dayaktan sonra ambulans ile kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kontrollerinin ardından magandalar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Beylikdüzü metrobüs Beylikdüzü metrobüs durağı HES kodu olmayan magandalar HES kodu çin virüsü metrobüs koronavirüs İstanbulkart İstanbul Kart akbil Hayat Eve Sığar