Hidayet Türkoğlu TBF Başkanlığına Aday Olacak

TAKİP ET

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, yeniden başkanlık için aday olacağını açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, ING Basketbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu fikstür çekimine katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkoğlu, ekim ayı içinde yapılması beklenen olağan seçimli genel kurulunda yeniden adaylığını koyacağını açıkladı. 

Seçimlerin demokratik bir ortamda yapılmasını umduğunu belirten Türkoğlu, ''Dört sene içinde yaptıklarımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda da neler yapmak isteyeceğimizi de paylaşacağız. İnşallah demokratik bir ortamda, herkesin basketbolu daha iyi yerlere getirmek için çalışacağı güzel bir süreç olur" dedi.

Türkoğlu, yayın ihalesinin kendileri için önemli olduğunu da vurgulayarak, ''Göreve geldiğimizde haftada 4 maç yayımlanıyordu. Bunu haftada 8 maça çıkardık. Her basketbol maçının yayınlanması ve her eve basketbolun girmesi bizim için çok önemliydi. Gerek ekonomik anlamda kulüplere destek verebilmek hem de görünürlüğün devam etmesi için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

 

hidayet türkoğlu basketbol federasyonu seçim aday