Hindistan Bildiğimiz Gibi: Öldü Dedikleri Kadın Yaşıyor, Öldüğü İçin Yakılan Kadın Kim Bilinmiyor

TAKİP ET

Hindistan'da 'öldü' diye kayıtlara geçirilen bir kadının ölmediği, ölen kişinin o yatağa yeni gelen bir hasta olduğu ortaya çıktı. Ancak yatağa gelen yeni hastanın kim olduğu bulunamadı.

Akıllara durgunluk veren olayların merkezi Hindistan'da yine şaşkınlık yaratacak bir olay yaşandı. Gaddayya isimli kadın, Covid-19 tedavisi için hastaneye yatırıldı. Üç gün sonra Gaddayya'yı ziyarete giden eşi Mutyala Girijamma'ya Gaddayya'nın öldüğü söylendi.

Eşinin ölümüyle yıkılan Gaddayya cesedi görmek istedi ancak yetkililer koronavirüs tedbirleri gereği cesedi gösteremeyeceklerini söyledi. Eşine göstermeden cesedi yakan yetkililer, Gaddayya'ya ait olduğunu söyledikleri külleri Girijamma'ya verdi.

Beni Hastaneden Almaya Neden Gelmedin?

Eşinin küllerini aldığını düşünen Girijamma, memleketine giderek dini cenaze töreni yaptı. Törenden birkaç gün sonra da Covid-19 hastası oğlunun öldüğü haberini alan Girijamma, bir hafta içerisinde ailesinden 2 kişiyi kaybetmenin üzüntüsüyle boğuşurken hayatı boyunca unutamayacağı bir ânâ şahit oldu. 

Törenin ardından evine dönen Girijamma, evde öldü denilen eşini gördü. ''Beni hastaneden almaya neden gelmedin?'' diye kendisine hesap soran eşini karşısında gören Girijamma hayatının şokunu yaşadı. 

Girijamma, olayın ardından hastaneye giderek hesap sorunca eşinin yerine gelen yeni hastanın öldüğünü, kayıtlara geçirilirken yanlışlık yapıldığını öğrendi. Ölen kişinin kim olduğunu soran Girijamma'ya 'bilmiyoruz' yanıtı verildi. 

hindistan öldü denilen kadın yaşıyor venaze tören eve döndü kül karısı