Hindistan'da 16 Yaşındaki Kız, Defalarca Bıçaklanarak ve Kafası Taşla Ezilerek Öldürüldü

TAKİP ET

Hindistan'da 16 yaşındaki bir genç kız, 20 yaşındaki bir erkek tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanarak ve kafası taşla ezilerek öldürüldü. Birçok görgü tanığı ise olay anını izleyip, olay yerinden uzaklaştı.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de 16 yaşındaki genç kız, sokak ortasında 20 yaşında bir erkek tarafından defalarca bıçaklanıp, kafası taşla ezilerek öldürüldü.

Hindistan merkezli ANI haber ajansına konuşan polis yetkilisi Ravi Kumar Singh, genç kadının, arkadaşının oğlunun doğumgünü partisine gitmek üzere evden çıktığını ve daha önce tartışığı 20 yaşındaki erkek tarafından öldürüldüğünü söyledi. Singh ayrıca soruşturmanın devam ettiğini söylerken,  zanlı Uttar Pradesh'in Bulandshahr İlçesi yakınlarında gözaltına alındığını da ekledi.

'Suçlular Korkusuz Hale Geldi'

Delhi Eyaleti Başbakanı Arvind Kejriwal, sosyal medyada gündem olan ve halkın yüksek sesle öfkesini gösterdiği olay hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "çok üzücü ve talihsiz" , "Suçlular korkusuz hale geldi, polis korkusu yok"  ifadelerini kullandı.

'Delhi, Kadınlar ve Kız Çocukları İçin Son Derece Güvensiz'

Delhi Kadın Komisyonu Başkanı Swati Maliwal ise olay ile ilgili ''Olay güvenlik kameralarına kaydedildi. Birkaç kişinin olayı gördüğünü ama aldırış etmediğini görüyoruz. Delhi, kadınlar ve kız çocukları için son derece güvensiz hale geldi"  ifadelerini kullandı.

Ulusal Kadın Komisyonu Başkanı Rekha Sharma ise halkın 'duyarsızlığı'na vurgu yaparak "Olay yerinde çok sayıda kişi vardı ancak kimse kıza yardım etmek için bir şey yapmadı. Soruşturma hakkındaki karar mümkün olduğunca erken verilmeli"  şeklinde konuştu.

hindistan yeni delhi delhi saldırısı öldürdü cinayet genç kız bıçakladı vahşet taşla ezdi kafasını taşla ezdi