Hindistan'da Toplu Tecavüze Uğrayan 15 Yaşındaki Kız Çocuğu Doğum Yaptığı Hastanede Tekrar Tecavüze Uğradı

TAKİP ET

Hindistan'da toplu tecavüze uğrayan 15 yaşındaki kız çocuğu, doğum yaptığı hastanede tekrar tecavüze uğradı.

Hindistan'ın Rajasthan kentinde toplu tecavüze uğrayan 15 yaşındaki bir kız çocuğu, Haziran ayında doğum yaptığı hastanede doktorlar ve personel tarafından tekrar tecavüze uğradı.

Olayla ilgili olarak polis üç kişiyi tutuklarken tutuklananlar arasındaki iki kişinin ise reşit olmadığı belirtildi.  Gözaltına alınan kişiler 15 yaşındaki kız çocuğuna dört ayrı olayda tecavüz iddiası ile tutuklandılar.

Olayın zanlıları arasında kız çocuğunun babasına hastalığını söylemesi sonrasında onu tedavi edeceğini iddia eden bir okültistte bulunuyor.

Yetkililer, kız çocuğunun başına gelen olayın devlet hastanesinde olduğunu açıklarken şu ifadelere yer verildi:

''15 yaşındaki kız çocuğu ilk tecavüz vakasından sonra bu yıl Haziran ayında doğum yaptı ancak ailesi tarafından herhangi bir dava açılmadı. Daha sonra ise Temmuz ayında tecavüz iddiası ile bir okültist hakkında dava açıldı. Okültistin kızın hastalığını tedavi edeceğini iddia ederek tecavüz ettiği belirtildi. Ardından tecavüze uğrayan kız çocuğu, 164.maddeye göre verdiği ifade de kendisine 3 kişinin daha tecavüz ettiğini belirtti.

Yaşanan tüm tecavüz olayları ise kız çocuğunun babasının çalıştığı devlet hastanesinde meydana geldi. Tecavüze karışan zanlılardan ise bazıları hastanede sözleşmeli personel olarak çalışmaktadır.''

 

 

hindistan tecavüz toplu tecavüz çocuk istismarı