Hintliler Düğün Yapamazlarsa Öleceklermiş Gibi Davranmaya Devam Ediyor: Düğün Bu Kez Uçakta

TAKİP ET

Hintli Rakesh ve Dakshina çifti, koronavirüs tedbirlerinden kaçmak için uçakta düğün yaptı.

Toplam vaka sayısının 26 milyon 948 bin 874'e, toplam can kaybının ise 307 bin 231'e yükseldiği Hindistan'da evlenecek çiftleri hiçbir şey durduramıyor. Binlerce kişinin ölümüne rağmen evlenmek ve düğün yapmak için fırsat kollayan Hintliler, ülkede uygulanan koronavirüs yasaklarına uymamak için çeşit çeşit yollar denemeye başladı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymak istemeyen Rakesh ve Dakshina çifti, Madurai'den Bangalore'a giden uçaktaki tüm koltukları satın alarak düğün töreni düzenledi. 

50 kişiden fazla etkinliklere izin verilmediği halde tam kapasiteyle yola çıkan uçak, sabah saatlerinde Madurai Uluslararası Havalimanından kalkarak gece saatlerine kadar düğün törenine ev sahipliği yaptı. 

Uçakta yapılan kutlamanın ardından törene devam eden çift, uçaktan iner inmez Meenakshi Amman Tapınağı'na giderek kutlamalara devam etti. 

Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat etmeyen kişiler hakkında inceleme başlatılacağını duyuran Hintli yetkililer, uçağa binen herkesin negatif test sonucu olduğunu aktardı.

 

hint hindistan düğün uçak tören kutlama rakesh dakshina çift