Hırsız Kadınlar Çaldıkları Altınları Polis Arabasına Sakladı

TAKİP ET

Samsun'da bir hafta içinde 4 farklı evi soyan 3 kadın, bir pastanede göz altına alınırken kapı açmak için özel yapılmış aparat ve çaldıkları altınları karakola götürüldükleri polis otosuna sakladı.

4 Ekim tarihinde Samsun Mimar Sinan Mahallesi'nde 4 farklı evden para ve ziynet eşyaları çalınması üzerine harekete geçen polisler, kimlikleri tespit edilen hırsızlık şüphelisi 3 kadını bir pastanede simit yerken yakaladı. Ekipler, aranan hırsızlık şüphelileri Kader G. (38), kızı Mine G. (19) ve akrabaları Nazlı Ş.'yin (20) gözaltına aldı.

Polis Otosuna Altınları Sakladılar

Gözaltına alınan şüphelilerin, hırsızlık için girdikleri evdeki kapı dilini düşürmek için özel yapılmış aparat ve altınları, emniyete götürülmek için konuldukları polis otosu içine sakladıkları tespit edildi. Aparat ve altınlar, görevli memurlar tarafından fark edildi. Üzerlerinde 10 bin 600 TL para ele geçirilen şüphelilerin, yakalandıkları gün başka bir adrese de hırsızlık amaçlı girdikleri ve toplam 4 hırsızlık olayında 17 bin 580 TL, 2 çeyrek altın ve 1 gram altın çaldıkları belirlendi.

samsun altınları polis otosuna sakladılar kadın hırsızlar simit yerken yakalandı mimar sinan mahallesi 4 evi soydular emniyet polis altın para