Hırsız: Örümcek Adam Gibiyimdir

TAKİP ET

Beyoğlu'nda vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta "örümcek adam" gibi tırmanarak girdiği evleri soyan hırsız yakalandı.

Geçtiğimiz Cuma günü saat 15.00 sıralarında Beyoülu Şehit Muhtar Mahallesi'nde meydana gelen olayda vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta "örümcek adam" gibi tırmanan hırsız, iki evden dizüstü bilgisayar ve musluk, batarya, kapı kolu, pencere gibi yapı malzemeleri çalarak kayıplara karışmıştı.

Evi soyulan Mustafa Atak'ın (37) şikayeti üzerine çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli Oktay Ö.'yü gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelinin ifadesinde "İş bulmak için İstanbul'a geldim. Genelde dışarı ve aparatta kalırım. Çok alkol almıştım. Alkolün etkisiyle hırsızlık yaptım. Binalar yıkılacak binalar diye boş sanarak bu binaya girdim. Çaldıklarımı sattım" dediği öğrenildi.

Şahıs, adliyeye sevki esnasında sorulan sorulara “Pişmanım, karnım açtı dışarıda kalıyordum, onun için tırmandım. Binalara sürekli tırmanmıyorum. Örümcek adam gibi tırmandığım doğrudur” diyerek cevap verdi.

hırsız örümcek adam gibiyimdir