Hırsızlardan Usanıp Pencerelerine ve Kapısına Duvar Ördü

TAKİP ET

Bursa'da bir vatandaş hırsızlardan usanıp pencerelerine ve kapısına duvar ördü.

Zehra Kaplanoğlu adlı vatandaş, bundan 2 yıl önce Bursa Yıldırım'da 3 katlı bir binayı yatırım amaçlı satın alarak gerekli restorasyon çalışmasını yaptırdı. Binanın iç kısmının tadilatını yaptırarak binayı satışa çıkaran Kaplanoğlu, Kurtoğlu Mahallesi'nde emlakçılık yapan Mustafa Akkuyu ile el sıkıştı.

Satılık ilanının verilmesinin ardından hırsızlar evin giriş katındaki demir pencere korkuluklarını kesip çaldı. Bir süre sonra tekrar gelen hırsızlar evin içinde bulunan elektrik tesisatı, kombi, musluklar ve doğal gaz peteklerini söküp götürdü.



Evi hırsızlardan koruyamayan ev sahibi, binanın giriş katında ve ikinci katında bulunan pencere ve kapılarına duvar örmek zorunda kaldı. Binayı almak için gelen vatandaşların şaşkınlık yaşadığını belirten emlakçı Mustafa Akkuyu, alıcılara daha önce çekilmiş videoları gösterek pazarlık ettiklerini söyledi.

Akkuyu, "Satılık olan evi görmek isteyenler için evin içerisinden video çektik. Oradan gösteriyoruz ya da asansör çağırıp, 3'üncü katın camından binaya gireceğiz" diye konuştu.

hırsızlardan usanıp pencerelerine ve kapısına duvar ördü bursa yıldırım