'Hırsızlık' Suçlamasıyla Takımdan Atılmıştı: Kulüp Binasını Soydu

TAKİP ET

Amatör futbol takımı Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü futbolcusu A.Y., hırsızlık suçlamasıyla kovulduğu kulübü soydu.

Geçtiğimiz Pazartesi günü gece yarısından sonra İstanbul Üsküdar'da bulunan Selami Ali Mahallesi'nde meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 21 yaşındaki A.Y., Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübünün dernek binasına girdi.

Binaya pencereden giren A.Y., içerideki kapıları kırarak 3 saat içerisinde 2 adet dizüstü bilgisayar ve bir miktar parayı çaldı ve mutfaktan aldığı bıçakla güvenlik kameralarının kayıt cihazının kablolarını kesmek istedi.

Sabah dernek binasına gelen kulüp yetkililerinin olayı bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri A.Y.'nin kimliklerini tespit ederek çalışma başlattı. Gözaltına alınan A.Y.'nin daha önce de hırsızlık yaptığı için kulüpten atıldığı ortaya çıktı.

"İdmanda Arkadaşının Parasını Çaldı, Telefonunu Çaldı"

Kulüp Başkanı Özkan Oğuzatak, madde bağımlısı olduğunu söylediği A.Y.'yi takıma aldıklarını, idmanda bir takım arkadaşının parasını çalması üzerine kulüpten atıldığını söyledi. Kulüp mensuplarının ısrarı üzerine affedilerek takıma geri dönen A.Y.'nin 10 numaralı formayı alarak kaptanlık yapmaya başladığını belirten Oğuzatak "Genç kardeşimiz bu sefer arkadaşının telefonunu çaldı, takımdan uzaklaştırdık" dedi.

"Daha sonra gece saatlerinde kulüp dernek binasına girip 2 adet laptop ile bir miktar parayı çalıyor" diyen Oğuzatak, "Odaların kapısını kırarak, her yeri talan etmiş. Bıçakla kabloları kesmeye çalışmış, elektrik çarpabilir, hayatını kaybedebilirdi" ifadelerini kullandı.

hırsızlık suçlamasıyla atıldı kulübü soydu üsküdar selami ali