Hırsızlık Suçundan Serbest Bırakıldığı Gün Hırsızlık Yapan Şahıs Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Bayrampaşa'da bir cep telefonunun çalınması olayına ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, hırsızın aynı gün başka bir hırsızlık suçundan adliyeye çıkarılan ve serbest bırakılan kişi olduğunu tespit etti.

İstanbul Bayrampaşa'da Altıntepsi Mahallesi Yahya Kemal Caddesi'nde bekleyen bir otomobilden cep telefonu çalınmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ilginç bir detay ortaya çıktı.

Olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin aynı gün başka bir hırsızlık suçlamasından mahkemeye çıkarılan ve serbest bırakılan Y.D. olduğunu belirledi.

Şüpheliyi Altıntepsi Mahallesi'nde yakalayan polis ekipleri, emniyete sevk etti. Y.D., polise verdiği ifadesinde olayı kendisinin yaptığını, çaldığı cep telefonunu Esenler'de Ö.A. adlı bir şahısa 2 bin 700 liraya sattığını belirtti.

Ekipler, suç eşyasını satın alma suçundan Ö.A.'yı söz konusu telefon ile birlikte yakaladı. Şüpheli Ö.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliye makamları tarafından serbest bırakılırken, gözaltında bulunan şüpheli Y.D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

hırsız hırsızlık suçundan serbest bırakıldığı gün yakalandı gözaltına alındı şahıs kişi bayrampaşa istanbul cep telefonu çaldı çalan adliye mahkeme