HKP Genel Başkanı Nurullah Ankut: Sürtüğün de Kallavisi Sensin, Çürüğün de!

TAKİP ET

HKP lideri Nurullah Ankut AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı sözlerini iade etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi protestocularına sert sözlerle yüklenerek "sürtük" demişti.

Olayın ardından daha önce bir kişinin bu sözü söylediği için ceza aldığı ortaya çıkmıştı.

Erdoğan Gezi Protestocularına 'Sürtük' Dedi: 'Camide İçki İçildi' Yalanını Yineledi


'Sürtük' Diyene Daha Önce Hakaret Suçundan Ceza Verildiği Ortaya Çıktı


Daha önce AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla ceza alan Orkundk TamgaTürk'e açıklamalarda bulunmuş ve aldığı hapis cezasının nedeninin Erdoğan'ın ağzından yazdığı parodi bir şarkıda geçen "sürtük" ifadesi olduğunu söylemişti.

Erdoğan'ın Ağzından 'Sürtük' Dediği Şarkısı İçin 14 Ay Ceza Almıştı: Erdoğan Vatandaşlara 'Sürtük' Dedi

Sürtüğün de Kallavisi Sensin, Çürüğün de!

Erdoğan'a cevaben bir açık mektup yazan Halkın Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah Ankut şu ifadeleri kullandı:

"Bak, Kaçak Saray’da mukim Amerikan devşirmesi Tayyip nam Hafız! 4 gün önce Mecliste, Halkımızın en az yüzde 70’ini oluşturan, sayıca 55 milyon eden bir kesimine açıktan, ağzını bozarak 'sürtük', 'çürük' gibi leş, lağımdan fışkırma sözlerle küfür ettin.

Bizde bunun affı olmaz… Üç gün önce seni bu suçundan dolayı düelloya davet ettik. Üç gün de süre verdik. Süre doldu. Ve senden bir ses çıkmadı. Dedik ki o yazımızda; eğer katılmazsan davetimize, seni Türkiye’nin en ahlâksız, en korkak, en ağzı bozuk kişisi ilan edeceğiz…

Şimdi ilan ediyoruz… Sen busun! Ve yine dedik ki o durumda ettiğin küfürleri sana misliyle iade edeceğiz. Şimdi ediyoruz: Sen, sürtüğün kallavisisin. Ve derler ki bizim memlekette; 'Erkeğin sürtüğü iflah olmaz. Onu ancak toprak ıslah eder.' Evet, sen ve senin gibileri ancak toprak ıslah eder. Ve sen, çürüğün en kallavisisin.

Bizim kültürümüzde bu iş sadece mahkemelerde çözülmez. Öncesinde o rezil, o iğrenç, o leş küfürleri sana yalayıp yutturmamız gerekir."

hkp genel başkanı nurullah ankut sürtüğün de kallavisi sensin çürüğün de erdoğan