HÜDA-PAR'ın Mürteci Hocası Enes Kara'ya Saldırdı: O Bir Katil

TAKİP ET

HÜDA-PAR'a yakınlığıyla bilinen mürteci Mehmet Göktaş, canına kıyan Enes Kara'yı hedef aldı.

Doğru Haber'de bir yazı kaleme alan HÜDA-PAR'a yakınlığıyla bilinen Peygamber Sevdalıları Derneği Onursal Başkanı Mehmet Göktaş, ailesinin zoruyla kaldığı cemaat yurdunda maruz kaldığı dini dayatmalara ve psikolojik baskıya dayanamayarak yaşamına son veren Enes Kara'yı "katil" olarak niteledi.

"Allah affetsin, o bir katildir!" diyen Göktaş, Enes Kara'yı "Ey İslami kesim, korkmayın, söyleyin yahu, o bir katildir, kendi canına kıyan bir katil!" ifadeleriyle hedef aldı.

Enes Kara'nın katil olduğunu "ispatlamak" için maddeler sıralayan Göktaş, "Birincisi; bu bir katilliktir,  cinayettir, hiçbir sebep bunu hafifletemez, meşru kılamaz" dedi.

"İkincisi; Kendisi canına kıyarken geride bıraktığı babasını, annesini, kardeşlerini normal bir ölümün ötesinde acılar içinde bırakmak suretiyle onlardan intikam alırcasına çekip gitmek ne demektir?" diyen Göktaş, "Üçüncüsü; Söz konusu aile fertlerinin kendi yaşadıkları üzüntü yetmiyormuş gibi oluşturulan bu vicdansız kamuoyunun hücumlarına bırakarak gitmek ne demek?" ifadelerini kullandı.

"Dördüncüsü; Bu şekilde geriye bir takım dokümanlar bırakarak gitmek suretiyle medyada gündem oluşturmak bir takım gençlere bu kötü yolu açmak değil midir? Bugün toplumda öne çıkmak, isim yapmak isteyen, kendisinden bahsedilmesi için yanıp tutuşan gençlere bu yolu göstermek değil midir?" diyen Göktaş "Beşincisi; Senin bu intiharından dolayı bu ülkede ne kadar müptezel varsa, ne kadar putperest varsa, ne kadar azgın ve cinsi sapkın varsa şu anda Aziz İslam’a çemkiriyorsa…" ifadelerine yer verdi.

mehmet göktaş hüdapar doğru haber enes kara katil