Hulki Cevizoğlu: ''Kanal İstanbul'a Evet'' Diyen Bir Atatürkçüyüm

TAKİP ET

Ortaya atıldığı ilk günden beri bilim insanlarının karşı çıktığı Kanal İstanbul projesine 'evet' dediğini duyuran Hulki Cevizoğlu, AKP'lileri sevindirdi.

Katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul projesini savunan gazeteci ve yazar Hulki Cevizoğlu, "Ben Kanal İstanbul'a evet diyen bir Atatürkçüyüm. Bunu benim gibi birisinin söylemesi çok önemli. Kanal İstanbul tartışmasını başka noktalara getirerek, arkalarına Atatürkçüleri alarak muhalefet yapma döneminin bitmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Atatürkçülüğü ve muhalifliği yanlış yorumlayan Cevizoğlu, İstanbul'un sonunu getirecek projeye destek vererek yandaş medyayı sevindirdi. Cevizoğlu'nu ''Hulki Cevizoğlu'ndan muhalefeti çıldırtacak sözler'' başlığıyla haberleştiren Yeni Akit  "Atatürkçü geçinen partiler de Kanal İstanbul üzerinden sahte söylemlerle rant peşinde koşmayacaktır. Arkalarına Atatürk’ü alarak siyaset yapan muhalefetin artık ortadan kalkması gerekir” cümlelerini öne çıkararak haber yaptı.

Kanal İstanbul'a 'evet' diyen Cevizoğlu sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Yandaşların sevinç çığlıkları attığı haberi görenler Cevizoğlu'na tepki gösterdi. 

 

hulki cevizoğlu kanal istanbul evet proje