Hülya Teyze 17 Saat Sonra Enkazdan Yürüyerek Çıktı

TAKİP ET

Gelen son bilgilere göre İzmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e yükseldi. Yaralı sayısı ise 804 olarak bildirildi. Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları sürerken güzel haberler de gelmeye devam ediyor.

Merkez üssü İzmir'in Seferihisar açıkları olan depremde birçok bina yıkıldı. Depremden en fazla etkilenen Bayraklı ilçesinde 9 binada arama kurtarma çalışmaları gece boyu devam etti. Sevindiren haberler art arda gelirken depremden 17 saat sonra 16 yaşındaki İnci Okan ve köpeği fıstık Rıza Bey Apartmanının enkazından çıkarıldı.

Okan'ın kurtarıldığı dakikalarda Yılmaz Erbek Apartmanın da kurtarma çalışmaları devam ediyordu. Bir güzel haber de Hülya Özmet'ten geldi. Ekipler yerini belirlediği Özmet'i depremden 17 saat sonra yaralı olarak enkazdan çıkardı.

Hülya Özmet, bölgede hazır bulunan ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine götürülürken enkaz altından yürüyerek çıkması tüm Türkiye'yi sevindirdi.

izmir seferihisar deprem hülya özmet enkazdan çıktı yaşlı kadın enkazdan yürüyerek çıktı 17 saat sonra kurtarıldı izmir arama kurtarma çalışmaları kuşadası bayraklı tunç soyer afad umke ambulansla hastaneye kaldır