Hutbede Şehitleri 'Sehven' Anmayan Cami İmamının Akrabaları, AKP'li Başkanın Kardeşini Darp Etti İddiası

TAKİP ET

Diyarbakır'da cuma hutbesinde 'sehven' kahraman şehitlerimizin olduğu kısmı atlayan Bahçelievler Camii imamının akrabalarının, AKP Kulp İlçe Başkanı Abdulselam Toprak'ın kardeşini darp ettiği iddia edildi.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bulunan Bahçelievler Camii'nde görev yapan imam M.K., Diyanet'in verdiği cuma hutbesinde yer alan kahraman şehitlerimizin anıldığı kısmı 'sehven' atladığını öne sürmüş ve Kaymakam Akeller'in ikazı ile karşı karşıya kalmıştı.

Diyarbakır'da Bir İmam, Cuma Hutbesinde Şehitlerimizin Yer Aldığı Kısmı Atladı: Kaymakam Tepki Gösterdi

İmam M.K., AKP'li İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da destek verdiği Kaymakam Akeller'den şikayetçi olmuş ve darp edildiğini öne sürerek darp raporu almıştı. Ardından Kürtçü mürteci sendikalar, Akeller ile kendisine destek veren vali ve kaymakamları hedef göstermişti.

Kürtçü Mürteciler Fişleme Yaptı: Burak Akeller'i Destekleyen Vali ve Kaymakamları Hedef Gösterdiler

AKP'li Başkanın Kardeşini Darp Ettiler

Olay ülke gündeminde kalmaya devam ederken ortaya yeni bir iddia atıldı. İHA'nın haberine göre imam M.K.'nın akrabaları, AKP Kulp İlçe Başkanı Abdulselam Toprak'ın kardeşi M. Toprak'a sözlü tacizde bulundu ve darp etti. 

Yaşanan olay sonrası bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi. Olaya karışanların tespit edilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Ali Yerlikaya, Kaymakam Burak Akeller'e Destek Çıktı ve Olayla İlgili İnceleme Başlatıldığını Duyurdu

Cuma hutbesi burak akeller kaymakam akeller diyarbakır kulp abdulselam toprak