İBB Adayı Karamahmutoğlu İle Konuşan Eski Bebek Yoğun Bakım Hemşiresi: Bizim İmkanlarımız Elimizden Alınıyor, Suriyelilere Afganlara Bedava Veriliyor

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu ile konuşan bir eski bebek yoğun bakım hemşiresi isyan etti. 1 Türk bebek bakıp 6 Suriyeli bebek baktıklarını söyleyen hemşire tecrübeli hemşire kalmadığını söyledi.

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Azmi Karamahmutoğlu İstanbul'da sokağa çıktı. 

Bir vatandaşın Azmi Karamahmutoğlu'na söyledikleri gündem oldu. 

Kürt bir vatandaş Azmi Karamahmutoğlu'nun yanına giderek hastanelerde tecrübeli hemşire sayısının azaldığını, en büyük sebebin de sürekli suriyeli hasta baktıklarını söyledi. 

Bebek yoğun bakımda hemşire olarak çalışan şahıs bir Türk bebek bakıyorlarsa 6 tane Suriyeli bebek baktıklarını dile getirerek isyan etti. 

Vatandaşın yaptığı konuşmada şu ifadeler yer aldı: 

"Ben kendim Kürt'üm ama Atatürkçüyüm, Türk milliyetçisiyim. Ben eski bebek yoğun bakım hemşiresiyim, bebek yoğun bakımı bıraktım. Çünkü bir Türk bebek bakıyorum, 6 Suriyeli bebek bakıyordum. Bizim imkanlarımız elimizden alınıyor; Suriyelilere bedava veriliyor, Afganlara bedava veriliyor. Hakkımız çok yeniliyor. Tecrübeli hemşireler kalmıyor artık. En büyük nedeni de Türk hasta bakmıyorlar, hepsi Suriyeli. "

12 yaşındaki yeğenini Suriyeli bir çocuğun öldürdüğünü söyleyen vatandaş, ertesi gün hastaneye giderek Suriyeli bebek bakmak zorunda olduğunu aktardı. 

ibb istanbul azmi karamahmutoğlu bebek hemşiresi