İBB'den Yılbaşı Kararı: Metrolar 24 Saat Çalışacak

TAKİP ET

Yılbaşı yaklaşırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT ve Metro İstanbul'un yılbaşında 24 saat hizmet vermesi kararı aldı.

Yılbaşında, İstanbul'da İETT ve Metro İstanbul,  24 saat hizmet verecek. Gece boyunca ek otobüs ve metro seferleri konulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 31 Aralık 2021 Cuma (yılbaşı) gecesinin yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, otobüs ve metro seferlerini artırdı. İstanbul’da toplu ulaşım yılbaşında 24 saat hizmet sunacak. İETT, yılbaşı gecesi normal gece hatlarıyla beraber 15 ayrı hatta 186 sefer düzenleyecek.

İstanbul’da raylı sistemler de yılbaşında 24 saat süreyle çalışacak ve ek seferler konulacak. M1 Yenikapı-Kirazlı-Atatürk Havalimanı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Başakşehir-Metrokent, M4 Kadıköy-Tavşantepe, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi-Hisarüstü, M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarında “Gece Metrosu” tarifesi uygulanacak. Bu hatlarda seferler, 31 Aralık Cuma sabah 06.00’dan 2 Ocak Pazar günü 02.00’ye kadar kesintisiz devam edecek.

yılbaşı metro ulaşım iETT