İBB Ekipleri Hatay'a Ulaştı: 8 Kişi Enkaz Altından Kurtarıldı

TAKİP ET

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İBB arama kurtarma ekipleri afet bölgesinde. Hatay'a ulaşan ilk ekibimiz 8 vatandaşımızı enkazdan sağ kurtardı. Hatay'da şu an 100 kişilik ekibimiz var. G.Antep'ten 108, Adana'dan 100 kişilik ekibimiz Hatay'a ulaşmak üzere. Bu gece İstanbul'dan 100 kişilik tim daha yola çıkıyor" dedi.

Türkiye genelinde meydana gelen deprem felaketinden sonra, yardım ekipleri enkaz altındaki vatandaşları kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem ve meydana gelen 150'nin üzerinde artçı deprem sonrasında binlerce bina yıkıldı ve on binlerce insan enkaz altında kaldı.

İstanbul'dan yola çıkan arama kurtarma ekipleri, Hatay'da 8 kişiyi enkaz altından kurtardı. Ekrem İmamoğlu, bu anı paylaştı ve İBB arama kurtarma ekiplerinin afet bölgesinde olduğunu ve Hatay'a 100 kişilik bir ekip bulunduğunu açıkladı. Ayrıca, İstanbul'dan 100 kişilik bir ekip daha gece yola çıkacak.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İBB arama kurtarma ekipleri afet bölgesinde. Hatay’a ulaşan ilk ekibimiz 8 vatandaşımızı enkazdan sağ kurtardı. Hatay’da şu an 100 kişilik ekibimiz var. G.Antep’ten 108, Adana’dan 100 kişilik ekibimiz Hatay’a ulaşmak üzere. Bu gece İstanbul’dan 100 kişilik tim daha yola çıkıyor" dedi.

ibb ekipleri ekrem imamoğlu istanbul büyükşehir belediyesi deprem hatay kahramanmaraş