İBB Yurdunda Kalan Öğrenciden İmamoğlu'na: İşlerin Adil, Eşit ve Liyakatli Yürüdüğüne Bizi İnandırdınız

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda yurt ziyareti gerçekleştirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’ın ardından Beyoğlu’nda da yurt ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında İmamoğlu'na Rizeli bir öğrenci, “Bu ülkede adil, eşit, liyakatli bir şekilde bir şeylerin yürüdüğüne ve yürütülebileceğine bizi inandırdığınız için de çok teşekkür ediyorum. Umarım hiçbir zaman bizi bundan inandırmaktan vazgeçmezsiniz” ifadelerini kullandı.

İBB tarihinde ilk kez açılan Örnektepe’deki yurtta öğrencileri ziyaret eden İmamoğlu, onlardan gelen soruları ve görüşleri dinledi. İmamoğlu’nun, İstanbul Üniversitesi’nde siyaset bilimi öğrencisi olduğunu belirten Rizeli öğrenciye verdiği, “Şu siyaseti de bilim yaptınız ya helal olsun” yanıtı, etrafta neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.

Rizeli öğrencinin İmamoğlu'na “Bu ülkede adil, eşit, liyakatli bir şekilde bir şeylerin yürüdüğüne ve yürütülebileceğine bizi inandırdığınız için de çok teşekkür ediyorum. Umarım hiçbir zaman bizi bundan inandırmaktan vazgeçmezsiniz” sözleri damga vurdu. İmamoğlu’nun öğrenciye yanıtı, “Benim içim yanar; eğer gerçekten her şeye rağmen elindeki bütün imkanı kullanmış ama okuyamıyorsa, hele hele bir kız öğrencimiz okuyamıyorsa ve bunu biliyorsanız, bizimle paylaşın, biz başka şeyler yapmaya çalışalım. ‘Ne yapabiliriz’ diye uğraşalım” şeklinde oldu.

Ekrem İmamoğlu Öğrenci Yurdu İBB Avcılar Beyoğlu