İBB'den Müzisyenlere Destek: 'İstanbul Bir Sahne' Projesi Duyuruldu

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, salgın döneminde gelirleri bir hayli düşen müzisyenlere destek olmak amacıyla "İstanbul Bir Sahne" projesinin hayata geçirileceğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çin virüsü salgını nedeniyle zor günler geçiren müzisyenleri desteklemek amacıyla başlatılan ‘İstanbul Bir Sahne’ projesini duyurdu.

Söz konusu proje kapsamında 39 ilçede 100’den fazla açıkhava sahnesi kurulacağını ve binlerce müzisyenin İstanbullularla buluşması sağlanacağını aktaran İmamoğlu, hem sanatçıların mesleklerini icra etmesini hem de İstanbul’da iyimser bir hava estirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

İmamoğlu, açıklamasında "Her ne kadar malum virüs yüzünden sahneler bir süredir sessiz olsa da şimdi bu sessizliğe son verme ve şehri notalarla şenlendirme vaktidir. İstanbullular pandemiye rağmen güvenle ücretsiz bir nevi konser keyfi yaşayacak" ifadelerini kullandı.

 

açık hava konserleri istanbul bir sahne ibb istanbul büyükşehir belediyesi ekrem imamoğlu açıklama proje duyurdu duyuruldu müzisyenler destek pandemi çin virüsü salgın