İBB'nin Taksi Teklifi 9. Kez Reddedildi

TAKİP ET

İBB'nin UKOME'ye sunduğu yeni taksi teklifi 9. kez reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından UKOME'ye sunulan 'bin yeni taksi' teklifi 9. kez reddedildi. 

İstanbulluların taksi sorununu çözmek adına defalarca yapılan teklifin her zamanki gibi geri çevrilmesine tepki gösteren İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. Ongun, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, ''Kaliteli ve yeni taksi talebi, kasıtlı olarak üye dağılımı değiştirilmiş UKOME toplantısında Bakanlık yetkililerinin blok oyu ile 9. kez reddedilmiştir. İstanbulluların bilgisine" ifadelerini kullandı.

''Medya İki Üç Kötü Taksiciyi Alıp Sektörü Kötülüyor''

"İhtiyaç kapsamında ihdas edilecek 5 bin adet yeni taksiden il etapta bin adetinin arz edilmesi" teklifinin reddedilmesi üzerine İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir, "İstanbul Valiliği vatandaşlardan gelen şikayet ve talepler nedeniyle taksilerle ilgili bugün yeni bir genelge yayımlandı. Taksi sorunu yok demek, bu sorunu görmemek rüzgara karşı yürümek gibi birşey. İstanbul'un taksi sorunu var" şeklinde konuştu.

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ise "Sizler bizi vatandaşla düşman ettiniz. 15 Temmuz'da köprülere ilk biz çıktık. Taksilerde doğum yapan bayanlar, hanımefendiler var. Medya iki üç tane kötü taksiciyi alıp PR çalışması yapıyor ve sektörü kötülüyor" dedi.

ukome ibb taksi teklifi reddedildi 9 bin yeni