İbrahim Zarap Adlı Canavar Hakkında 18 Yıla kadar Hapis İstemi

TAKİP ET

Samsun'da kendisinden ayrılan kadını sokak ortasında öldüresiye şiddete maruz bırakan İbrahim Zarap adlı canavar hakkında hazırlanan iddianamede, 18 yıla kadar hapsi istendi.

Samsun'un Canik ilçesinde, kendisinden 3 yıl önce ayrılan Emriye Metoğlu'nu sokak ortasında ve çocuğunun gözleri önünde öldüresiye şiddete maruz bırakan İbrahim Zarap adlı canavar hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. 

Hazırlanan iddianamede canavar Zarap'ın 'kasten öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme' suçlarında 18 yıla kadar hapsi istendi.

İddianamede yer alan görgü tanığı ifadelerine göre canavarın, olay sırasında kendisine müdahale etmek isteyenlere dönerek "Ailevî mesele, siz karışmayın. Ben bu işi burada bitireceğim, onu öldüreceğim" dediği de yer aldı.

Ne Olmuştu?

Samsun'da, İbrahim Zarap adlı canavar, kendisinden boşanan kadını çocuğunun gözleri önünde öldüresiye şiddete maruz bırakmıştı.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından yüz binlerce vatandaş #İbrahimZarapTutuklansın etiketiyle kampanya başlatmıştı.

Canavar, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanmıştı.

İbrahim Zarap Samsun kadına şiddet çocuğunun yanında dövdü kadını öldüresiye dövdü samsun kadına şiddet İbrahim Zarap tutuklandı İbrahim Zarap hapis istemi