İç Savaş Çağrısı Yapan Ak Trol İfşa Oldu: Furkan Bölükbaşı

TAKİP ET

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele halindeyken iç savaş çağrısı yapan bir ak trol ifşa oldu.

AKP'nin sosyal medyadaki önde gelen trollerinden biri olan @ruyaatlasi kullanıcısının kurucusu FETÖ'den kaçak durumda olan Genç Siviller mensubu Furkan Bölükbaşı olduğu ortaya çıktı.

Twitter hesabı üzerinden "Twitter'daki tek hesabım budur. Bu hesap dışında hesabım bulunmamaktadır. Birkaç kez söylediğim halde hala her iktidar destekçisi hesabın bana ait olduğunu sanmak gibi bir garabet devam ediyor. Hakkımdaki hakaret ve iftiralarla ilgili hukuki yollara başvurulacaktır. Bilginize" paylaşımı yapan ve sonrasında silen Bölükbaşı, insanları hedef gösterirken ya da AKP'nin propagandasını yaparken kullandığı trol hesabından yaptığı paylaşımları silmeyi unuttu.

Genç Siviller oluşumunun kurucusu Turgay Oğur, Fetullahçı teröristlerin 15 Temmuz'da giriştiği terör saldırısı sonrasında hakkında çıkarılan yakalama kararı nedeniyle Güney Afrika'ya kaçmıştı. Oğur, 17-25 Aralık sürecinde de Fetullahçı Terör Örgütü'ne açıktan destek vermiş, Meydan gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştı.

Bunun yanında Bölükbaşı, "Öğrenciyken Genç Siviller'in eylemlerine katıldım" ifadelerini kullanarak yaptığı bir başka paylaşımda Turgay Oğur'a yolladığı bir elektronik postayı da yayımlayarak geçmişini ifşa etti, sonrasında bu paylaşımı da sildi.

İç Savaş Çağrısı Yapan Ak Trolü İfşa Oldu Furkan Bölükbaşı