'İçeri Girmeyin Bomba Var' Notunun Arkasından Sahte Bomba Düzeneği Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da anne ve oğlunun cesedinin bulunduğu dairede yer alan ''İçeri girmeyin bomba var'' notunu bırakan kişinin kendi üzerine sahte bomba düzeneği kurduğu anlaşıldı.

İstanbul Beylikdüzü'nde daireden koku geldiğini fark eden vatandaşların ihbarı üzerine girilen dairede, polis ekipleri  ''Bomba düzeneği var, yaklaşmayın'' yazılı bir not buldu.  

Durumu bomba imha uzmanına bildiren ekipler, notta yazan bilginin asılsız olduğunun tespit edilmesi üzerine kapılı kapıları açarak odalara girdi.

Odalara giren ekipler her iki odada da cesetle karşılaştı. Anne ve oğluna ait olduğu belirlenen cesetlerin yanında 2 adet silah bulundu.

Sahte Bomba Düzeneği

Olay hakkında soruşturma başlatan ekipler, ilk odada bulunan 60 yaşındaki Münevver Ertem'in silahla kendi kafasına ateş ettiğini, ikinci odada bulunan 40 yaşındaki Ertan Ertem'in de yine aynı yöntemle yaşamına son verip, üzerine bomba süsü verilmiş düzenek kurduğunu tespit etti. 

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

istanbul beylikdüzü anne oğul ceset not bomba girmeyin sahte