İçişleri Bakanı Soylu, Sokağa Çıkma Yasağını Delen Partizanlarla Buluştu

TAKİP ET

HaberTürk TV'deki "anlamsız" yayınının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu kanaldan ayrılırken karşılayan bir grup, "Bu kadar soysuza bir 'Soylu' yeter" sloganları attı. Soylu da kendi koyduğu yasağı çiğneyen bu zevatı selamladı.

Uzun bir programın ardından üzerine atılı hiçbir iddiaya tatmin edici bir cevap veremeyen ve hatta şaibeleri daha da artan İçişleri Bakanı Soylu, canlı yayın sonrasında "coşkulu" bir kalabalık tarafından karşılandı.

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre Çin virüsü salgınına karşı mücadele (!) kapsamında 21.00'den sonra sokağa çıkmak yasak olsa bile bir grup partizan, AKP'li İçişleri Bakanı'na teveccüh gösterdikleri için yasaktan "muaf" tutuldular.

Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker'in videolarının fazla izlenmesini, "Milyonlarca insan çocuk pornosu izliyor arkadaşlar ya" diyerek utanç verici bir şekilde yorumlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, taraftarları tarafından "Bu kadar soysuza bir 'Soylu' yeter" sloganıyla karşılandı. Soylu da kendi koyduğu yasağı çiğneyen bu zevatı selamladı.

 

Süleyman Soylu HaberTürk canlı yayın Sedat Peker bu kadar soysuza bir soylu yeter AKP sokağa çıkma yasağı pandemi salgın