İçişleri Bakanlığı "Bakan Müşaviri Görevi Yok" Dediği Trol Ordusu Komutanı Emin Şen'in İsmini Sayfasından Sildi

TAKİP ET

CHP Milletvekili Özgür Özel, Süleyman Soylu'nun 'trol ordusu'nun başında olduğunu söylediği Emin Şen'in adını zikrettikten sonra İçişleri Bakanlığı Emin Şen'in adını web sitesinden sildi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'trol ordusu'nun başında olduğunu söylediği Emin Şen'in adını zikrettikten sonra İçişleri Bakanlığı Emin Şen'in adını web sitesinden sildi.

Özel'in konuşması sırasında açık olan web sitesi aniden kitlenerek erişimde zorluk yaşandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan resmi açıklamasında "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır." demişti. Ancak arşivlerde kayıtlı olan görseller ve söz konusu şahıs hakkında önceden paylaşılmış görüntüler Emin Şen'in müşavirlik görevi yaptığını ortaya koydu. 

Keza Soylu'nun önceki twitter gönderilerinde FETÖ firarisi Emre Uslu ile konuşurken "eminimsi" adını kullanan Emin Şen ile irtibatta olduğu bilgisi mevcut.. "Eminimsi" adlı hesabın Twitter'da askıya alındığı ancak Instagram'da hala açık olduğu görüldü. 

Emin Şen'in İçişleri Bakanlığı'nda görev yaptığı müddet boyunca "danışman" sıfatını kullandığı ve çeşitli yerlerde "trollük eğitimi" verdiği de ortaya çıktı.

emin şen özgür özel süleyman soylu