İddia: AKP İl Başkanlığı, Bakanlığın Halka Dağıtılması İçin Gönderdiği Yardım Kolilerini Dağıtmadı

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gönderilen kolilerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için AKP İl Başkanlığı'nı görevlendirmesi ayrı bir soru işaretiyken, bu kolilerin ailelere dağıtılmadığı iddia edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması için yardım kolileri ve alışveriş kartları gönderdi. Söz konusu yardımların dağıtılması görevinin AKP İl Başkanlığı'na verilmesi ayrı bir soru işareti yaratmışken, yardımların dağıtılmadığı ve alışveriş kartlarının ortadan kaybolduğu öne sürüldü.

Birgün'ün haberine göre, vatandaşlar, içerisinde binlerce TL'lik alışveriş kartları bulunan yardımların AKP İl Başkanlığı'nda olduğunu öğrenmesi üzerine yardımları talep etti. AKP İl Başkanlığı, bu kişilere "Kartlar, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına gönderilmiştir" dedi.

Sosyal medya hesapları üzerinden konuya itiraz eden bazı mahalle muhtarları ise yaklaşık iki yıldır kendilerine alışveriş kartları veya erzak kolileri iletilmediğini belirtti.

Bakanlığın gönderdiği yardımların nerede olduğu merak konusu oldu.

akp il başkanlığı ağrı dağıtılmadı dağıtmadı bakanlık aile ve sosyal hizmetler bakanlığı alışveriş kartları yardım kolileri halka vatandaşlara kayboldu kayıp muhtarlar yalanlama iddia öne sürüldü açıklama