İddia: Eski 'Zaman' Yazarı ve AKP Vekili Mazhar Bağlı, Sinan Ateş'e 'FETÖ'cü' Dedi

TAKİP ET

Fethullahçı Zaman'ın eski yazarı ve AKP'nin 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili olan Mazhar Bağlı adlı şahsın, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'i 'FETÖ'cü' olarak itham ettiği iddia edildi.

Fethullahçı terör örgütünün (FETÖ) propaganda gazetesi Zaman'da eskiden yazarlık yapan, çocuklarını FETÖ'nün okullarında okutmaktan gurur duyduğunu söylediği iddia edilen ve 15 Temmuz'da vatandaşların F-16'ya kafa attığı çıkışıyla gündeme gelen Mazhar Bağlı adlı şahsın, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e "FETÖ'cü" dendiği iddia edildi. 

"Haberinizcomtr" adlı sayfanın aktardığına göre, Mazhar Bağlı olarak açılan Twitter hesabından şu açıklama yapıldı:

Fetöcü bir ülkücü eskisinin öldürülmesini AK Parti'nin siyasi ortağı kadim bir parti ile ilişkilendirmek abesle iştigaldir. Bu konunun üzerine gitmiyorsa Devlet'in bir bildiği var demektir.

Mazhar Bağlı adlı şahsın, AKP'de Milletvekilliği yaptıktan sonra Nevşehir Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atandığı ve 2020 yılında YÖK Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kendisine verilen birden fazla disiplin cezası nedeniyle görevine son verildiği ortaya çıktı.

mazhar bağlı sinan ateş fetöcü zaman gazetesi