İddia: Kocasını 74 Kişiyle Aldattı, Birlikte Olduğu Kişiler Çocuklarını İstismar Etti

TAKİP ET

Mustafa Azim, karısının kendisini 74 kişiyle aldattığını ve bu kişilerin çocuklarını istismar ettiğini iddia etti.

Beyaz TV'nin haberine göre başkentte kuaförlük yapan Mustafa Azim, eşini takibe aldığı ve sosyal medya üzerinden erkeklerle mesajlaştığını gördü. Azim, eşini dövdü ve şikayet üzerine 3 gün cezaevine konuldu. 

Cezaevinden çıktıktan sonra eşinin başka erkeklerle ilişki yaşadığına ilişkin belgeleri savcılığa götüren Azim, "Bu kadın çocuklarımın yanında 4 -5 yıldır 74 ayrı kişiyle her türlü ilişkiyi yaşamış. Bunların hepsini tespit edip, mahkeme dosyasına ekledim" açıklamasını yaptı.

Karısının eve aldığı erkeklerin çocuklarını istismar ettiğini ve karısının buna göz yumduğunu söyleyen Azim, "Çocukları aldıktan sonra 4-5 gün boyunca sabaha kadar bağırdılar, çocuklarımda gariplik vardı. O gece yarım yamalak çocuğu konuşturdum, bana özel yerlerinin ellendiğini söylediler" dedi ve kızının sürekli saçlarını yolduğunu söyledi.



Savcılığa başvurmasının ardından Mustafa Azim'in eşi ve 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin serbest bırakılmalarına tepki gösteren Azim, "Her şey ortada, çocukların pedagog eşliğindeki ifadeleri de açık. Neden tutuklanmıyorlar?" diye sordu.

Çocuğunun "Sizi babama söyleyeceğim" dediğinde annesinin ve eve aldığı erkeklerin çocuğu dövüp banyoya kilitlediklerini belirten Azim, "Kız bu yüzden saçlarını yolduğunu söylüyor. Peki kızım, annen yok neden şimdi saçını yoluyorsun diye sorduğumda ise 'Kapı çaldığında onun geldiğini düşünüyorum' cevabı veriyor" ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin yargı süreci devam ediyor.

iddia kocasını 74 kişiyle aldattı mustafa azim birlikte olduğu erkekler çocuklarını istismar etti