İddia: Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kamu Bütçesinden CHP'li Vekillere Hediye Aldı

TAKİP ET

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, belediye bütçesinden 200 çift Skechers ayakkabı alarak CHP'den 135 milletvekili ve PM üyesine hediye ettiği iddia edildi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, belediye bütçesinden 200 çift Skechers ayakkabı alarak CHP'den 135 milletvekili ve PM üyelerine hediye ettiği iddia edildi. 

Ali Kılıç'ın belediye bütçesinden alındığı iddia edilen spor ayakkabılarının yanında gönderdiği mektup'ta şu sözler yer aldı:

"Yeni yıla yepyeni umutlarla "merhaba" diyoruz. 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılını hep birlikte selamlayacağız.


Uzun ve tarihin seyrini değiştirecek yolda hep birlikte zafere ulaşacağımız bir seçim yılı bizleri bekliyor. Türkiye'de değişim isteyen, ekonomik krizin ağır yükünden kurtulmak isteyen, demokrasi, adalet ve özgürlük için mücadele edenlerin umudu bizleriz.


Bu uzun ve zorlu yolculukta belki 81 ilde adım atmadığınız yer kalmayacak. Gittiğiniz her yerde yanıbaşınızda olacak, yeni yıl armağanımı kabul etmeniz beni mutlu edecektir.


Halk iktidarını inşa edeceğimiz bu yolda attığınız her adımda Maltepe'de bir yol arkadaşınız olduğunu bilmenizi isterim.  Ayağınıza taş değmesin.


Yeni yılınızı kutlar, ailenizle ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllar dilerim. "

Öte yandan Skechers marka ayakkabıların, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nde giydiği ayakkabılar olması dikkat çekti.