IF Performance Hall'den Tepki Çeken Müzik Yasağı Çözümü

TAKİP ET

IF Performance Hall'ün müzik yasağına karşı sunduğu ''Silent Disco'' çözümü sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Ankara'da kurulan ve İstanbul, Eskişehir gibi şehirlerde şubeleri bulunan eğlence mekanı IF Performance Hall, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine uygulamaya konulan müzik yasağına 'kulaklıklı' bir çözüm buldu.

Erdoğan'ın kararına göre 00.00'dan son müzik çalınmayacağına ancak bunun yalnızca 'yüksek sesli müzikler' için olacağına işaret eden IF Performance Hall'ün Twitter hesabından ''Silent Disco'' duyurusu yapıldı. 

Cuma ve cumartesi günleri 00.00'dan sonra eğlenceye kulaklıkla devam edileceği söylenilen duyuruda, ''Kulaklıkları hazırlayın millet. Her cuma ve cumartesi saat 00.00'dan sonra Silent Disco moduna geçiyoruz. 00.00'da müzik bittikten sonra kulaklıklarımızı takıyoruz DJ'ler çalıyor, biz Silent Disco modunda geceyi IF'te bitiriyoruz'' denildi.

Olumlu ve Olumsuz Tepkiler Var

IF'nin paylaşımını gören bazı Ankaralılar Silent Disco uygulamasını eleştirdi. Uygulamanın yasağı onaylar nitelikte olduğunu ve gerektiği gibi tepki verilmediğini söyleyen kullanıcılar olduğu gibi, müzisyenlerin buna ihtiyacı olduğunu ve IF'in onları düşündüğünü söyleyenler de oldu. 

ıff performance hall müzik yasağı silent disco sessiz disko kulaklık