İğnenin Ucu Kendisine Dokununca AKP Zararını İdrak Edebilen Vatandaşın 'Sözde' İsyanı

TAKİP ET

AKP kurucu üyelerinden biri olduğunu söyleyen Rizeli bir vatandaş, Rize'de yapılması planlanan taş ocağı için Erdoğan'a seslendi.

Görev süresi boyunca ağaçları keserek doğa katliamı yapan, hazine avcılığı için izin verip gölleri kurutan, restorasyon adı altında tarihi eserleri parçalayan, ülkenin değerli topraklarını yurt dışına satan, doğal güzellikleri otel inşaatları için talan eden AKP yönetiminin bunca zararını görmeyip yalnızca yaşadığı yerde yapılan katliamı gören Rizeli bir vatandaş AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a isyan etti.

Rize’nin İkizdere ilçesinde yapılması planlanan taş ocağına karşı çıkan vatandaş ''Sayın Cumhurbaşkanım ben 1969'da İstanbul Kartaldaydım. 2002'de AKP kurucu üyelerinden birisiyim, yine Kartal'da. 19 sene bu partiye hizmet veren birisiyim, 19 sene sen istedin biz verdik. Şimdi de ben senden istiyorum, vadimizi bırak. Lütfen'' ifadelerini kullanarak çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yıllarca AKP'ye hizmet ederken talan edilen doğaya karşı çıkmayan ancak sıra yaşadığı bölgeye gelince sesini çıkarmaya cesaret edebilen vatandaşın isyanı ''Beter olun!'' yorumları aldı. 

akp recep tayyip erdoğan rize ikizdere taş ocağı