İki Aylık Hamile Eşinin Kafasını Kopardı: Ceza İndirimi Almak İçin Duvara Eşinin Kanıyla Yazı Yazdı

TAKİP ET

Vüsal Oruçov isimli erkek, imam nikahlı eşi Sevilay Kaya'nın boğazını kestikten sonra elleriyle genç kadının kafasını vücudundan ayırdı.

5 Eylül 2020'de Gaziosmanpaşa'da yaşanan olaya ilişkin detaylar ortaya çıktı. 18 yaşındaki Sevilay Kaya ile 'imam nikahı' adı altında birlikte olan Vüsal Oruçov, tartıştığı Kaya'nın boğazını kesti. Kaya'nın boğazını kestiği bıçağı yatağa atan Oruçov kendi elleriyle, genç kızın bedenini kafasından koparıp attı.

Ceza indirimi almak için kafasını kopardığı Kaya'nın kanıyla duvara ''İhanetin bedeli ölümdür'' yazan Oruçov ifadesinde Sevilay Kaya ile imam nikahlı olarak evli olduklarını ve Kaya'nın 2 aylık hamile olduğunu söyledi. Kaya'nın 'sürekli tartışıyoruz, bebeği aldıralım' teklifi sunduğunu ancak kendisinin 'param yok, aldıramayız' diyerek Kaya'ya karşı çıktığını belirten Oruçov, ''Sevilay'a ilk darbeyi vurduktan sonra yere düşmüştü. Hırıltı çıkarıyordu ve can çekişiyordu. Ben de oturduğum yerden Sevilay'ın kafasını tutup kendime çekerek ikinci bir sefer boğazını kestim. Sevilay yerdeyken kanıyla duvara parmağımla 'ihanetin bedeli ölüm' şeklinde yazı yazdım'' dedi.

Kızın Neden Erkeklerin Arasında Çalışıyor?

Olay günü kızının çığlıklarını duyan, olay yerine gittiğinde ise kafası bedeninden ayrılmış kızını kanlar içerisinde gören Nardane İ., Azerbaycan'dan geldikten sonra Türkiye'de çalışmaya başlayan kızının Azerbaycan Türkü Oruçov ile tanıştığını, Oruçov ile Kaya'nın imam nikahı kıyarak birlikte yaşadıklarını söyledi. Sürekli tartıştıkları için Kaya'nın bebeği doğurmak istemediğini, bunun üzerine Oruçov'un evden ayrıldığını belirten anne, ''Kızım Oruçov evi terk edince çalışmak zorunda kaldı ama Oruçov bana gelip 'senin kızın oro*pu mu? Neden erkeklerin arasında çalışıyor' diye hesap sordu'' dedi.

Ağırlaştırılmış Müebbet İstemi 

Vüsal Oruçov hakkında, 'Canavarca Hisle veya Eziyet Çektirerek Öldürme, Gebe Olduğu Bilinen Kadını Öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. 

İddianamede, Vüsal'ın acıma hissi olmaksızın kendisinden yardım dileyen maktulün kafasından tutup tekrar elinde bulunan bıçakla boğazını keserek maktule uzun süreli acı hissi vererek yaşamına son verdiği belirtildi.

Dava, Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

sevilay kaya vüsal oruçov azerbaycan karısı eşi imam nikahı kafasını kopardı boğazını kesti