İki Çocuk Babası Temel Arslan, Gürültü İçin Uyardığı 17 Yaşındaki Şahıs Tarafından Öldürüldü

TAKİP ET

İki çocuk babası Temel Arslan, gece yarısı gürültü yaptıkları için uyardığı 17 yaşındaki S.Y. tarafından eşinin gözleri önünde silahla vurularak öldürüldü.

21 Ağustos günü saat 02.30 sıralarında İstanbul Bahçelievler, Zafer Mahallesi'nde meydana gelen olayda Temel Arslan (38), eşi N. Arslan ile evlerinde oldukları sırada pencerenin önünde toplanan 4 kişilik grup gürültü yapmaya başladı.

Grubun gürültüsünün uzun süre devam etmesi üzerine N.A., gençlere gürültü yapmamaları için uyarıda bulundu. Fakat gece vakti gürültü yapmaya devam eden grubu bu kez Temel Arslan uyardı. Evinden dışarı çıkarak grubu uyaran Temel Arslan'la gençler arasında tartışma başladı.

Yanlarında silah olduğunu söyleyerek Temel Arslan'ı tehdit eden gençle Arslan arasında yaşanan tartışmanın ardından gençler evin önünden uzaklaştı. Temel Arslan ise evine girerek aldığı silahla grubu aramaya başladı. Sokakta aradığı grupla karşılaşan Temel Arslan, eşinin gözleri önünde 17 yaşındaki S.Y. yarafından başından vuruldu.

Eşinin Gözü Önünde Öldürüldü

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, hastaneye kaldırdıysa da iki çocuk babası Temel Arslan kurtarılamayarak hayatını akybetti. 

Güvenlik kameralarını inceleme altına alan polis ekipleri Temel Arslan'a ateş eden S.Y. ile bıçak çeken Hüseyin B. ile E.G.'yi (17) operasyonla yakaladı. Olaya karışan bir başka kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

"Gece 2'ye Kadar Sohbet Ediyorlar, Uyarınca Zorlarına Gidiyor"

Olayı anlatan bir görgü tanığı "Önce sözlü münakaşalar yapılmış, yarım saat sonra münakaşanın devamı gerçekleşmiş. O esnada gençlerden biri silah gösterip tehditkâr konuştu. Sonrasında vefat eden kişi evine gitti, silah almaya gittiğini düşünen gençler kaçtı. Elinde silahla evinden çıkan kişi gençleri aramaya başladı. 2-3 dakika sonra silah sesleri duyuldu. Gençler merdivenlerde oturup gece saat 02.00'ye kadar sohbet ediyorlar ama o saatte olmayacak şeyler. Vefat eden kişinin eşi gençleri uyarınca bunların zoruna gidiyor, olay o şekilde başlıyor" dedi.

"Bir Can Bu Kadar Ucuz Olmamalı"

Öldürülen Temel Arslan'ın komşusu ise "Sevilen bir insandı. Ama bunlardan çok rahatsızız. Sadece bunlar değil başkaları da var. Devamlı geliyorlar, camına vuruyorlar. Kaç defa polise şikâyette bulundu. Bir uyarıyla olay bu duruma geldi. Bir can bu kadar ucuz olmamalı" diye konuştu.

iki çocuk babası temel arslan gürültü yapmamaları için uyardığı 17 yaşındaki şahıs tarafından öldürüldü istanbul bahçelievler zafer mahallesi eşinin gözleri önünde