İki Kamyon Eşya 500 Bavul ve 180 Personelle Katar Kraliyet Ailesi Bodrum'da Tatil Yapacak

TAKİP ET

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'ye ait 'Katara' isimli yatta kalacak olan kraliyet ailesi Milas-Bodrum havalimanına iniş yaptı. İki kamyon eşya, 500 bavul, 180 personel ile gelen Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi için gün boyu hazırlık yapıldı.

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi Bodrum'da demirli olan milyon dolarlık yatları Katara'ya tatil yapmak için geldi. İki kamyon eşya, 500 bavul, 180 personel ile Bodrum havalimanına iniş yapan Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi için üst düzey önlemler alındı.

500 valiz yaklaşık 2 saatte indirildi. Yüzen saraylarında tatil yapacak olan kraliyet ailesi için özel aşçılar, garsonlar, dalış eğitmenleri, çocukların dadıları, korumalar ve tekne personelleri ile birlikte toplam 180 kişinin geldi.

Katar kraliyet ailesi için Bodrum gemi yanaşma iskelesine kadar emniyet güçleri yol güzergahında üst düzey önlem alırken polis ekiplerinin eskortluğunda yata geçen Al-Thani ailesi için denizde de sahil güvenlik ekipleri tetikteydi.

katar emirinin ailesi bodrumda tatil yapacak katara yatı katar emiri bodrumda 500 valiz 2 kamyon eşyayla geldiler 500 valiz 2 saatte indirildi yüzen saray bodrumda katar emiri 180 işçi ile geldi