İki Kardeşin Eşleri Birbirine Kaçtı

TAKİP ET

Esra Erol'da gündeme getirilen bir olay "pes" dedirtti.

Esra Erol'da programa katılan Feramus ve Miyase adlı kardeşler, eşlerinin 3 yıldır gizlice birlikte olduklarını ve kaçtıklarını açıkladı.

Feramus bir çocuğunun da eniştesinden olduğunu belirterek DNA testi ve boşanma istedi.

Feramus Çelikbaş 9 yıl önce kaçtığı eşi Tuğba Çelikbaş'ın kendisini 3 yıldır aldattığını söyledi. 3 çocukları olduğunu belirten Çelikbaş, "Eşimin yaşı küçük olduğu için 2 kez severek kaçtık. Evlendikten sonra çok mutluyduk çocuğumuz oldu. Ben askere gidince de eniştem Sami ile ilişki yaşamaya başlamış. Sami de benim amcamın oğlu oluyor" diye konuştu.

"Gelinin Adının Baş Harfini Göğsüne Dövme Yaptırmış"

Olayı kendisinin ortaya çıkardığını belirten Miyase "Gelinimiz, kardeşim işe gidince kocama mesaj atarak 'Feramus çıktı, sen gel' diye. Ben mesajı görünce eşime sordum ama bir şey olmadığını söyledi. Anneme ve babama söylerim dediğimde de 'onlar bana ne yapacak?' dedi. Eşim göğsüne gelinimizin baş harfi T'yi göğsüne dövme yaptırmış" dedi.

"Komşular 'Damadın Gelinin Evine Giriyor'"

Birlikte kaçan damadı ve gelinine isyan eden Nevriye ise "Bana komşular 'damadın, gelinin evine giriyor' dedi ama ben inanmak istemedim. Çocuklarımın yuvalarının yıkılmasını istemedim o yüzden gözümle görmek istedim. İstanbul'a gittim gerçekleri öğrenmek için. 5 yaşındaki torunum bunları görmüş onlar da çocuğa şiddet uygulamış. Oğlumu işe gönderince 3 tane çocuğunun yanında damadımla buluşuyormuş. Terbiyesiz kadın. Torunum bana onların ilişkisini söylemesin diye bizi görüştürmediler" ifadelerini kullandı.

"Beni Çok Dövdü, Ailem Beni Geri Yolladı"

Sami'nin kendisini iki kere aldattığını ve pek çok kere şiddet uyguladığını belirten Miyase, "Ben sadece çocuklarım için katlandım. Beni çok dövdü, gözlerim mosmor oldu. Ailemin yanına gittiğimde de beni geri yolladılar. Gözümün önünde 9 Haziran'da çocuklarımın elinden tutup götürdü" ifadelerini kullandı.

"Bunun Babası Sen Değilsin"

Feramus, eşinin 2 yaşındaki kızını "Bunun babası sen değilsin" diyerek götürdüğünü açıkladı. 9 aylık bebeği için DNA testi yaptırmak istediğini belirten Feramus, "Annem, eşimin enişteme mesaj attığını öğrenince eve gitmemi istedi. Sonra ablam ve eniştem bize gelince yüzleştirdik. Sami ilişkiyi kabul etmedi ama Tuğba doğruladı. Sonra Tuğba, Sami'nin elinden tutup gitmeye çalıştı, çocuğu da aldı. Onlar giderken biz bir şey yapamadık. Bizimle yüzleşmek istiyorlarmış ama daha aramadılar" diye konuştu.

"Eşim Beni Para Karşılığı Pazarlamaya Çalıştı"

Canlı yayına bağlanan Tuğba ise "Sami ile beraberiz. iki yaşındaki çocuğumun babası da Sami. 3 yıldır birlikteyiz. Eşim beni para karşılığı başka birine pazarlamaya çalıştı. Son bir yıl en yakın arkadaşına beni parayla satmaya çalıştı.'Benim küçük kızımı ver, boşanalım' dedim ama o istemedi" iddiasını öne sürdü.

esra erol esra erolda eşleri birbirine kaçtı feramus miyase nevriye tuğba sami bu çocuk senden değil