İki Kız Kardeş, Kendilerini Taciz Eden Şahsın Saldırısına Uğradı

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de iki kız kardeş, kimliği belirsiz bir kişinin önce sözlü tacizine maruz kaldı ardından saldırıya uğradı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde iki kız kardeş sokak ortasında sözlü tacize uğrayıp dövüldü.

Özel bir üniversitede Makine Bölümü öğrencisi olan Yeliz Sarıgül Kılıç ve kardeşi Elif Kılıç'a geçen pazar günü taksi bekledikleri sırada yoldan geçen bir sürücünün sözlü tacizine uğradı. Kardeşlerin tepki gösterdiği kişi, aracından inerek Yeliz Sarıgül Kılıç'a saldırdı.

Yeliz Sarıgül Kılıç, yaşananları şöyle anlattı:

"Taksi beklerken bir araç yanaştı ve kornaya bastı. Ablam da 'Ne basıyorsun?' diye tepki gösterdi. Aracın içerisinden bir şeyler söyledi ama ne söylediğini anlamadım. Ben de istemediğimizi söyledim, ikaz ettim ve gitmesini söyledim.

Arabasından inip bana doğru yürüdü, daha sonrası bende yok. Sanırım bana vurmaya başlamış, o kısmı ablam hatırlıyor ben hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde kanlar içindeydim. Ne adam ne araba vardı. Bana doğru gelişini unutamıyorum. Gözümü her kapattığımda uyuyamıyorum"

Saldırgan ardından abla Elif Kılıç'ı da yerde sürükledi. Ayrıca Kılıç'ın cep telefonunu da gasp ederek kaçtı.

Saldırıya tanık olan bir kişi tarafından hastaneye götürülen genç kızın dudağına 20 dikiş atıldı. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

taciz saldırı yeliz sarıgül kılıç elif kılıç istanbul