İki Şehir Eşkıyasının Saldırısına Uğrayarak Hayatını Kaybeden Genç Müzisyenin Nişanlısı Yaşananları Anlattı

TAKİP ET

Güngören'de bir restoranda şehir eşkıyaları tarafından saldırıya uğrayan müzisyen Umut Emre Aytekin'in nişanlısı Maria Zeppin, yaşananları anlattı. Zeppin olay anını anlatarak, 'araya girdiğimde artık çok geç olmuştu' dedi.

Güngören'de gittiği restorantta iki şehir eşkıyasının saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden Umut Emre Aytekin'in nişanlısı Zeppin, yaşananları anlattı.

Güngören'de Bir Müzisyen, İki Şehir Eşkıyası Tarafından Darp Edildi: Genç Müzisyen Nişanlısının Kollarında Can Verdi

Öldürülen müzisyen Umut Emre Aytekin'in cenazesi, toprağa verildi. Müzisyenin cenaze töreninde, olay anında orada bulunan nişanlısı Maria Zeppin yaşananları anlattı. 

Toprağa Verildi

Uğradığı saldırı sonucu hastanede hayatını kaybeden Aytekin için Merter Veysel Karani Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Aytekin'in cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından Silivri Yeni Gümüşyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

'İki Erkekten Biri Bana Kötü Sözler Söyledi'

Törende gazetecilere açıklama yapan Aytekin'in nişanlısı Maria Zeppin, restoranda sipariş veren Umut Emre Aytekin'in daha sonra lavaboya gittiğini belirterek, "O sırada arka masada oturan iki erkekten biri bana dönerek kötü sözler söyledi. Emre lavabodan gelince 'başka bir masa bakalım' dedim. 'Niye?' diye sordu. Ben de iki kişinin kötü söz söylediklerini ama ne sözün ne olduğunu söylemedim." diye konuştu.

Emre'nin de bu kişileri sakince uyardığını Zeppin, "Sonra yemek almak için gittiğinde ikisi ona doğru yöneldi. Ben araya girdiğimde artık çok geç olmuştu." dedi.

'Kuzeni Konuştu: Laf Atmışlar'

Umut Emre Aytekin'in kuzeni Oya Kıvrak da saldırganların Aytekin'in nişanlısı ile yemek yemeğe geldiği mekanda nişanlısına laf attıklarını belirterek, olayın bu nedenle meydana geldiğini anlattı.

Olay anında nişanlısının da Aytekin'i korumak için kendisini siper ettiğini belirten Kıvrak, şüphelilerden birinin Aytekin'in nişanlısını ittiğini, diğer saldırganın da gelerek Aytekin'e vurmaya başladığını aktardı.

Kıvrak, olay yerinde fenalaşan kuzeninin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

Umut Emre Aytekin maria zeppin müzisyen hayatını kaybetti güngören istanbul