İktidardan Güç Alan Çete Lideri Gözaltına Alınınca Polisi Tehdit Etti, 2 Saatte Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Süleyman Soylu ile fotoğrafı olan bir çete lideri gözaltına alındıktan sonra polisi tehdit ederek serbest bırakılıp, yeniden şikayet edilince tekrar gözaltına alındı.

İzmir'de yaşayan çete lideri Sadık Yıldırım 3 ruhsatlı ve 3 ruhsatsız silah, 2 uzun namlulu tüfek, 50 gr uyuşturucu madde ve 1 el bombasıyla yakalandıktan sonra gözaltına alındı. 

Gözaltına alındıktan sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ''2 saate çıkarım'' yazan Yıldırım, söylediği gibi 2 saat içerisinde serbest bırakıldı. Ancak hırsını alamayan Yıldırım, kendisinin gözaltına alınmasına sebep olan polisin adını eline yazarak sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Tolga Akpınar adlı polisi, ''Bana haddimi bildirmeye çalışan hadsiz memur kardeşim, şimdi yedim seni. Kalabalıkta yapılan artistliğin tenhada özrü olmaz'' diyerek tehdit eden Yıldırım, yeniden gözaltına alındı. 

Şaşırtmadı: AKP'li İsimlerle Olan Fotoğraflardan Oluşan Albüm

Her çete liderinin veya üyesinin olduğu gibi bu çete liderinin de AKP'li isimlerle olan fotoğrafları ortaya çıktı. Özellikle suçlularla kurduğu ilişki ile dikkat çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu çete lideriyle de fotoğraf çektirmesi şaşırtmazken, listeye bu sefer Binali Yıldırım da eklendi. 

 

 

 

izmir çete lideri sadık yıldırım polis tolga akpınar tehdit gözaltı serbest 2 saat çıkarım binali yıldırım soylu