İlahiyatçı-Avukat: Her An İlişkiye Girmeye Hazır Köpeklere Benzeyen Karı Türü Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İlahiyatçı - Hukukçu Mehmet Akif Can, başörtülü kadınlara yönelik paylaşımında skandal ifadeler kullandı.

İlahiyatçı-Avukat Mehmet Akif Can, Twitter hesabı üzerinden makyaj yapan başörtülü kadınları hedef aldı. Başörtülü kadınların makyaj yaptığı durumda 'her an ilişkiye girmeye hazır köpeklere benzediğini' ifade eden Can, skandal ifadelere yer verdiği paylaşımıyla tepki çekti. 

Can, sosyal medyada paylaşım yapan başörtülü kadınlara yönelik tweetinde, ''Bu aralar sosyal medyada başörtülü, aşırı makyajlı, takındığı şuh edayla her an ilişkiye girmeye hazır köpeklere benzeyen bir afedersiniz karı türü ortaya çıktı. Başındaki örtüyle herkesin ortasında oryantal dans etmekten çekinmeyen bu yeni türün neden başörtüsü taktığını bir türlü anlayamıyorum. Bütün vücudu dışkıya kaplanmış birinin ellerindeki çamuru yıkaması gibi anlamsız'' ifadelerine yer verdi.

Yalnızca 'makyaj' yaptığı için başörtülü kadınlar hakkında haddini aşan açıklamalarda bulunan Can, bu tarz paylaşım yapan kadınları 'dişilik imajlarını' kullanmakla suçlayarak sözlerine, ''Muhtemelen baş örtüsüz ve makyajsız çok çirkin olduklarından takmaya devam ediyorlar, başka açıklaması olamaz. Ama bu afedersiniz karılar asıl zararı başörtülü olan ve bu ahlaksızlıkları yapmayan hanım kardeşlerimize veriyor, zira başörtüsü afedersiniz bu karılar tarafından dişilik imajı için kullanılıyor ve kötü bir simge haline gelmek üzere. Bu ahlaksız afedersiniz karıların karakterlerindeki pisliği başörtüsüne bulaştırmasına izin vermemeli...'' şeklinde devam etti.

ilahiyat avukat mehmet akif can başörtülü makyaj kadın köpek ilişki hazır