İlçe Milli Eğitim Müdürü Mürteci Menzil Örgütünün Yeminini Paylaştı

TAKİP ET

Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, mürteci Menzil örgütüne bağlılık ifade eden 'tövbe' yeminini sosyal medya hesabından paylaştı. Arıkoğlu, gelen tepkiler sonrası ''Sosyal medya beceriksizliği'' ifadelerini kullanarak kendini savundu.

Mürteci Menzil örgütünün kamu içerisindeki varlığı görünmeye devam ediyor. 

Mürteci Menzil Örgütü Devlete Yuvalanmaya Devam Ediyor: Bir İsteğiniz Olursa Her Zaman Hazırız

Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, mürteci Menzil örgütüne ve elebaşına bağlılık ifade eden 'tövbe yemini'ni sosyal medya hesabından paylaştı. 

Sözcü'de yer alan habere göre Aydın'ın Koçarlı ilçesi Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, mürteci Menzil örgütünün elebaşına bağlılık yeminini WhatsApp durumunda paylaştı. Arıkoğlu'nun WhatsApp listesindeki herkesin gördüğü paylaşımında, Menzil elebaşlarından Seyyid Muhammed Saki'ye bağlılık ve tövbe yemini yer aldı.

Yeni FETÖ'ler Yolda: Menzil Elebaşının Arabasına Kamu Görevlisi Gül Attı

‘Vekil ağabeylere' yönelik tarikat içi yazışmada, “Değerli vekil ağabeylerim, bütün vekil ağabeyler tövbe verirken bu şekilde tövbe versinler. Kendinizden eksiltme ve katma yapmayın” talimatı yer aldı.

Tövbe metni ise şöyle: “Yarabbi bütün yapmış olduğum günahlardan ben pişmanım, keşke yapmasaydım. İnşallah bir daha ben yapmayacağım. Ben kabul ettim. Sultan şeyh Seyyid Muhammed Saqi hz kendime şeyh kabul ettim.”

Arıkoğlu, paylaşımı yanlışlıkla yaptığını belirterek, “Sosyal medya beceriksizliği diyelim inşallah” dedi.

Mürteci Menzil Örgütü'ne Bağlı Mürteci İlahiyatçının Kitabında Skandal İfadeler: Çocuklar, Veli İzni ile Evlenebilir

 

menzil tarikatı Mürteci mürteci menzil örgütü ilçe milli eğitim müdürü aydın koçarlı osman arıkoğlu tövbe yemini bağlılık yemini