İletişim Başkanı Altun'un Sorunlu İletişimi: "Sesi Kulakları Tırmalayan Hadsiz"

TAKİP ET

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, esasen bir devlet memuru olmasına rağmen fiilen AKP sözcüsü gibi hareket etmeyi sürdürüyor. Altun bu kez, CHP'li Özel'in Erdoğan ve Bahçeli hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

CHP' Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Erdoğan ve Bahçeli hakkındaki sözlerine tepki gösteren İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a ve sayın Bahçeli'ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Hak ettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır" ifadelerine yer verdi.

CHP'li Özel, dünkü açıklamasında "Bugün Devlet Bahçeli çıkmış konuşuyor. Bütün muhalefete hakaret ediyor. Bize de ‘beşinci kol’ demiş. Bahçeli ve Erdoğan iki ayrı kişiler, ama tek prompterleri var. Prompterlerin kablosu saraya bağlı. Erdoğan ne derse papağan gibi birkaç gün sonra Bahçeli tekrarlıyor" demişti.

Fahrettin Altun Özgür Özel CHP AKP İletişim Başkanı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı CHP Franco Erdoğan Bahçeli