İletişim Sıkıntısı Çeken 657'lik Kabadayı Fahrettin, Kılıçdaroğlu'nu Yanlış Anladı: Hayırdır!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı sıfatını hasbelkader taşıyan Fahrettin Altun, iletişim konusundaki beceriksizliğini bir devlet memuruna yakışmayan üslubuyla pekiştirdi.

Memur Fahrettin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün katıldığı bir Twitch yayınında söylediği bir sözün önünü ardını dinlemeden, dillere destan "iletişim" stratejisiyle telefonu eline alarak troll ordusuna komut verdi.

Kılıçdaroğlu, Jahrein adlı kullanıcı Ahmet Sonuç'un Twitch yayınında "İktidar olduğumuzda 6 ay içerisinde çok farklı bir Türkiye göreceksiniz. İstediğiniz gibi tweet atabileceksiniz, konsollarınızı çok rahat alacaksınız, internet erişimi sorununuz kalkacak. Sevgili gençler, Türkiye'yi 'Ben Kılıçdaroğlu'nu istediğim gibi eleştiririm, sabahın altısında kapıma polis dayanmaz' diyeceğiniz bir ülke yapacağız" diye konuşmuştu.

Partizanlıkla koltuğunu sağlamlaştıran Altun, iletişim konusundaki beceriksizliğini büyüklerinden gördüğü kabadayılıkla katmerli hâle getirdi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini çarpıtarak anlamsız bir tepki gösterdi:

"Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı. Seçimlerin tarihi bellidir. 6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz? Hayırdır! Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?"