İlham Aliyev, TOGG'unu Bakü'de Düzenlenen Törenle Teslim Aldı

TAKİP ET

Togg'un C-segment, elektrikli SUV modeli 'T10X', Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teslim edildi. Aliyev, Bakü'de düzenlenen törende Togg'un anahtarını AKP'li Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan teslim aldı.

Togg’un C-segment, elektrikli SUV modeli ‘T10X’, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e teslim edildi. Aliyev, Bakü’de düzenlenen törende Togg’un anahtarını AKP'li Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan teslim aldı.

Togg’un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Aliyev’in T10X modelini AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın ardından teslim alan üçüncü kişi olduğu belirtildi. Paylaşımda ayrıca Erdoğan’ın Aliyev’e yönelik “Gardaşım İlham Aliyev de Türkiye’nin gururu Togg’unu teslim aldı. Hanenize hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin gardaşım” şeklindeki mesajına da yer verildi.

Togg’un C-segment, elektrikli SUV modeli ‘T10X’, Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olarak tanımlanıyor. T10X’in dış renkleri ise Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alıyor. Gemlik, Anadolu, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale isimleriyle sunulan renk seçenekleri arasından Aliyev’in tercihi ise Gemlik oldu.

ilham aliyev togg TOGG T10X Mustafa Varank