İlkokul Öğrencisini Tehdit Eden Öğretmenin Görev Yeri Değiştirildi

TAKİP ET

Konya'da birinci sınıfa başlayan öğrencisini ''Terbiyesiz; ağla ağla, seni disipline yollayacağım" diyerek azarlayan öğretmen Ayşe I. başka bir okulda evde eğitim öğretmeni olarak görevlendirildi.

Konya'da birinci sınıfa başlayan ve okulun ikinci gününde sınıfına uyum sağlayamadığı için ağlayıp annesini isteyen öğrencisini ''Terbiyesiz; ağla ağla, seni disipline yollayacağım. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?” diye azarlayan sınıf öğretmeni Ayşe I. hakkında yürütülen soruşturma devam ediyor. Ayşe I.'nın bu kapsamda tedbir amaçlı görev yeri değiştirilerek, başka bir okulda evde eğitim öğretmeni olarak görevlendirildiği öğrenildi. 

Yaşanan olayla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş görevlendirip soruşturma başlattı. Soruşturma esnasında öğretmen Ayşe I., 10 günlük rapor aldı. Raporunun bitmesiyle müfettişler, öğretmenin ifadesine başvurdu. Ayşe I.,  soruşturmanın tamamlanmasına kadar, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tedbir amaçlı başka bir okula evde eğitim öğretmeni olarak görevlendirildi.

 

ilkokul tehdit konya ağla terbiyesiz milli eğitim